A.E.Minguella «B» Citroen-Automoció Badalona 79-61 Canovelles B.C. groc

Parcials: 23-18, 16-16; 18-10, 22-17.

Derrota clara a la pista del Minguella que deixa el sènior masculí groc amb un balanç de 3 victòries i 3 derrotes a la 7a posició del grup 2 de 3a Catalana.

Inici amb molt ritme per part dels dos equips. Tot i que els locals s’avançaven al marcador amb un 10-2 al minut 4, el Canovelles mantenia el ritme i retallava fins el 14-10 minut 6. Altra vegada amb un 6-0 del Minguella es posaria 10 avall (20-10 minut 8) però es finalitzaria el quart 23-18 i amb el partit obert.

El 2on període va estar marcat per la igualtat en joc i en anotació, amb un continuat intercanvi de cistelles i diferències de +4 i +5 a favor del Minguella.

A la represa la igualtat es va mantenir fins el 48-44 al minut 27. A partir d’aquí, un seguit d’errors en atac i poca contundència defensiva del Canovelles van esdevenir en un parcial de 9-0 que deixaria el partit decantat en favor dels locals (57-44 minut 30).

Al darrer quart va haver-hi una petita reacció del Canovelles apropant-se fins el 66-57 al minut 36 però finalment el Minguella es va endur una clara victòria.

Propera jornada diumenge vinent a casa a les 18:00h contra el C.N. Caldes «B».