III Torneig Pre-Mini Canovelles B.C.

Podem donar per conclòs el III Torneig Pre-Mini Canovelles BC organitzat aquest 2012. Des del club no ens queda un altre que donar les gràcies.

Gràcies a tota la gent que ha fet possible que durant un cap de setmana més de cent petits grans jugadors puguin gaudir del bàsquet, que puguin aprendre, competir i divertir-se. Gràcies a tots els club i equips per la vostra col·laboració i confiança i esperem que hagueu gaudit tant com nosaltres. I gràcies a tots els col·laboradors del torneig: pares, mares, amics, jugadors, entrenadors, etc. que amb el seu esforç i sacrifici han fet feliç a molta gent en una data senyalada. Sabeu que tots els somriures robats aquest cap de setmana son la vostra dedicatòria i porten la vostra signatura.

Felicitar de manera una mica especial a Les Franqueses i el Jac Sants, campions en les categories femenines i masculines respectivament. Però no hem d’oblidar, la il·lusió de les noies de l’UE Mataró o les del CB Lliçà de Vall, o l’esforç i les ganes dels nois de l’AE Badalonés o els bons moments amb els jugadors i entrenadors del UE Boet-Mataró. Però per davant de tot felicitar els nostres jugadors, els de casa, pels seus bons papers. Tant el masculí, que quedà tercer sense poder classificar-se per la gran final per molt poc; com les femenines que van ser derrotades per les campiones a l’últim partit aconseguint així la copa de sots-campiones.

Però una vegada més, volem reafirmar-nos i dir que per nosaltres ha sigut un èxit si hem aconseguit que algun nen regui mentre volava pels inflables, si hem aconseguit que algun nen llueixi amb orgull un rostre pintat pel maquillatge o una veu cantada al karaoke. Molta gent ha treballat per que passeu un bon cap de setmana, esperem que entre tots ho haguem aconseguit.

Esperem que dintre d’un any ens tornem a veure, que gaudiu com hem gaudit aquest i que n’aprenguem dels més petits, del jugadors pre-minis, que en la seva innocència són els que més ens poden ensenyar.

Les imatges del Torneig:

[fsg_gallery id=»4″]

Si voleu descarregar les fotografies accediu directament al flickr del Canovelles B.C.

Han patrocinat el Torneig: